Draadborstels

Of het nu gaat om het verwijderen van roest, verf, vuil of voor het ontbramen van metaal, onze draadborstels zorgen voor een glad oppervlak en een perfecte afwerking. Onze draadborstels zijn verkrijgbaar in verschillende draaduitvoeringen zoals getordeerd, gegolfd en recht draad. Klingspor's Penseel, kegel, rond en handborstels en worden veelvuldig gebruikt in de metaalbewerking, automotive industrie en andere branches. Bekijk nu ons assortiment van meer dan 70 soorten en kies de draadborstel die bij jouw werkzaamheden past!

76 artikelen

Pagina

76 artikelen

Pagina

Soorten materiaal van draadborstel

Hierbij vindt u een overzicht van de verschillende soorten draad van draadborstels die beschikbaar zijn voor uw werkzaamheden als metaalbewerker, spoor-wegenbouwer, aannemer, schilder of interieurbouwer.


Staaldraad: Deze hoogwaardige staaldraad heeft een hoge sterktegraad en trek- en buigstijfheid voor een zeer hoog rendement.


Getordeerde draad: Deze draad heeft een agressieve borstelwerking en heeft een lange standtijd. Let op dat het minder flexibel is dan andere soorten draad.


Gegolfde draad: Deze draad heeft een zachte en materiaalsparende borstelwerking en is geschikt voor gevoelige oppervlakken en zachte materialen. Bovendien past deze draad zich goed aan de contour van het werkstuk aan.

Messingdraad: Deze zachte, fijne messingdraad is speciaal ontworpen voor de oppervlaktebewerking van non-ferro metalen zoals koper en messing.

Roestvast staaldraad / INOX: Deze hoogwaardige RVS draad heeft een hoge trekvastheid en is bestand tegen corrosie bij toepassing op chroomnikkelstaal, aluminium en andere non-ferro metalen.

Nylon draadborstel: Deze draadborstel is voorzien van SiC-nylon draad en zorgt voor een gelijkmatige borstelwerking door steeds nieuw vrijkomende schuurkorrels.

Bij de Abrado vindt u een uitgebreid assortiment aan draadborstels met verschillende soorten draad voor uw specifieke behoeften.