Afbraamschijven

Snel en efficiënt afbramen van beton, metaal en steen? Abrado biedt een ruim assortiment afbraamschijven met hoge agressiviteit en maximale materiaalafname. Of u nu op zoek bent naar een schijf voor zwaar industrieel gebruik of voor klussen rondom het huis, ons aanbod van meer dan 50 soorten afbraamschijven biedt voor elke klus de juiste oplossing. Bestel vandaag nog en werk veilig en efficiënt met onze hoogwaardige afbraamschijven.

50 artikelen

Pagina

50 artikelen

Pagina

Wat zijn afbraamschijven?

Als metaalbewerker, spoor-wegenbouwer, aannemer, schilder of interieurbouwer bent u vast bekend met het belang van het afbramen van uw materialen. Het gebruik van afbraamschijven is daarbij essentieel. Afbraamschijven, ook wel slijpschijven genoemd, worden gebruikt voor het verwijderen van bramen, het afslijpen van lasnaden en het bewerken van verschillende soorten metalen.

Wat zijn de voordelen van Klingspor afbraamschijven?

Klingspor is een toonaangevend merk in de productie van afbraamschijven en biedt diverse voordelen. Zo bieden de afbraamschijven van Klingspor een hoge standtijd, wat betekent dat ze langer meegaan dan andere slijpschijven. Daarnaast zijn ze veilig in gebruik en zorgen ze voor een glad en nauwkeurig eindresultaat. Het aanbod afbraamslijpschijven zijn met een haakse slijper te gebruiken en hebben verschillende hardheid en agressiviteit. Afhankelijk van het type klus en materiaal waar de bramen verwijderd moeten worden is de vuistregel: Hoe harder het materiaal, hoe zachter de binding. Voor het slijpen van oppervlakken wordt vaak een gemiddelde of zachte binding geadviseerd.

Welke soorten afbraamschijven zijn er?

Abrado biedt een breed assortiment aan afbraamschijven die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Zo zijn er afbraamschijven van verschillende klasse aanduidingen, elk met hun eigen specifieke eigenschappen. Ook zijn er afbraamschijven in verschillende maten en vormen beschikbaar, zodat u altijd de juiste afbraamschijf kunt vinden voor uw specifieke klus.

Bij welke toepassingen worden afbraamschijven gebruikt?

Of u nu een bramen wilt verwijderen, een lasnaad wilt afslijpen of een stuk metaal wilt bewerken, er is altijd een geschikte afbraamschijf beschikbaar. De afbraamschijven van Klingspor zijn geschikt voor diverse toepassingen in de metaalbewerking, spoor-wegenbouw, aannemerij, schilderwerk en interieurbouw.

Staal, roestvast staal, gietijzer, steen, beton of gereedschapsstaal zijn enkele toepassingsgebieden. Behalve voor het slijpen van oppervlakken zijn deze Klingspor producten ook geschikt voor het ontbramen, het afschuinen van randen of het verwijderen van aanslag.

Bestel nu uw afbraamschijven bij Abrado en profiteer van de hoge kwaliteit en bulkvoordeel. Onze afbraamschijven zorgen voor een glad en nauwkeurig eindresultaat en gaan lang mee.