Schuren

Abrado heeft voor elke toepassing de juiste schuuroplossing. Of het nu gaat om het schuren van muren of houtwerk, het verwijderen van roest of verf, of het egaliseren van oppervlakken, Klingspor heeft het juiste schuurpapier en schuurschijven in het assortiment. Bouwprofessionals eisen een schoon en glad resultaat. De schuuroplossingen van Klingspor voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen. Bij Abrado bestel je ruim 2000 schuurgereedschap, verkrijgbaar in verschillende formaten en soorten, voor elke klus een geschikte oplossing.

Populaire schuurmateriaalSchuurschijvenSchuurbandenSchuurrollenSchuurvliesSchuurwielen

2003 artikelen

2003 artikelen

Voor elke klus het juiste schuurpapier

Schuurpapier is er in veel afmetingen en soorten. Naast verschillende korrelgroottes, basismateriaal en basisbinding zijn er ook verschillende dekbindingen en coatings. Ga je handmatig schuren of machinaal? Veel factoren die van invloed kunnen zijn op het eindresultaat. Met ruim 2000 verschillende schuurmiddelen vind je bij Abrado voor elke toepassing de juiste schuuroplossing.

Of u nu lijmresten wilt verwijderen of oppervlakken wilt opruwen voor verdere bewerking, onze schuuroplossingen bieden u de perfecte tool voor elke toepassing. Met minimale vibratie en agressieve schuurprestaties bieden onze gereedschappen uitstekende voor- en nabewerking van lasnaden en het verwijderen van corrosielagen in de rail- of staalbouw.

Klingspor biedt een breed scala aan gereedschappen voor verschillende toepassingen, zoals:

  • Lamellenschijven voor het ontbramen of nabewerken van lasnaden.
  • Schuurschijven met klittenbandhechting voor interieurbouw, stukadoors of droogbouw.
  • Schuurstroken, vellen & blokken voor handmatig schuren van materialen.
  • Diamant komschijven voor algemene bouwmaterialen, het verwijderen van lijmresten of het schuren van minerale materialen.
  • Afbraamschijven met verschillende bindingen voor het verwijderen van bramen bij spoorbouw.
  • Fiberschijven voor grove schuurwerkzaamheden zoals het verwijderen van roest en afbramen van metalen delen.

Lamellenschijven

Door de waaiervormige, radiale plaatsing van de schuurlamellen wordt een bijzonder hoge schuurprestatie bereikt. Op de bouwplaats wordt de lamellenslijper ingezet bij het ontbramen of nabewerken van lasnaden.

Fiberschijven

Onze fiberschijven worden gekenmerkt door een hoge materiaalverwijdering, lange standtijd en een indrukwekkende prijs-prestatieverhouding. Tijdens de bouw worden deze schijven gebruikt voor grove schuurwerkzaamheden zoals bij het verwijderen van roest en afbramen van metalen delen.

Afbraamschijven

Dankzij de verschillende bindingen dekken onze afbraamschijven een groot aantal toepassingen. Deze schijven weten vooral te overtuigen door een gelijkblijvend hoge materiaalverwijdering totdat de schijf volledig is verbruikt. Met name, voor het verwijderen van bramen bij de spoorbouw, zijn afbraamschijven de perfecte keuze.

Diamant komschijven

Deze schijven zijn perfect geschikt voor algemene bouwmaterialen, het verwijderen van lijmresten of het schuren van de randen van minerale materialen. Zowel bij de tuinen landschapsbouw als de interieuruitbouw zijn talrijke toepassing denkbaar.

Schuurschijven met klittenbandhechting

Voor de interieurbouw, stukadoors of de droogbouw zijn onze schuurschijven onmisbaar. De schijven zijn leverbaar met verschillende perforatiepatronen voor een efficiënte afzuiging, in een groot aantal maten en verschillende uitvoeringen, afhankelijk van het te bewerken materiaal.

Als metaalbewerker, spoor-wegenbouwer, aannemer, schilder of interieurbouwer ben je op zoek naar schuurmaterialen van hoge kwaliteit. Bij Klingspor vind je een uitgebreid assortiment aan schuurpapier en schuurschijven, verkrijgbaar in verschillende vormen en perforatiepatronen. Naast meer dan 15 standaard patronen, biedt Klingspor ook op maat gemaakte gatenpatronen aan.

Ongeacht de machine die je gebruikt voor je specifieke toepassing, kun je vertrouwen op de schuurmaterialen van Klingspor voor een hoog afname percentage gecombineerd met een lange levensduur. Dit is van essentieel belang voor professionele toepassingen in handel, industrie en bouw.

Of je nu werkt met een vlakschuurmachine, excentrische schuurmachine, deltaschuurmachine of handblok, de producten van Klingspor leveren altijd dezelfde efficiëntie. Dit maakt het schuurpapier buitengewoon veelzijdig in praktisch gebruik. Bovendien biedt de productselectie ook passende steunschijven voor de ronde schijven die in de selectie zijn opgenomen.

Schuurbanden

Bij Klingspor vindt u een uitgebreide selectie van schuurbanden in verschillende uitvoeringen. Van lange en korte banden tot vijlbanden, brede banden en hulzen, Klingspor biedt een breed scala aan schuurbanden voor alle toepassingsgebieden, van industriële schuurmachines tot handschuurmachines en bandschuurmachines.

Het productassortiment omvat honderden schuurbanden die aan strenge kwaliteitscontroles worden onderworpen om uitstekende standtijden bij zowel nat- als droogschuren te garanderen. Of u nu op zoek bent naar een kleinere vijlband voor handmatig gebruik of een scheurvaste brede band voor industriële toepassingen, Klingspor heeft het in huis.


Producten voor handmatig schuren

Ondanks de modernste techniek is zuiver met de hand schuren, dus zonder enige mechanische ondersteuning, voor enkele toepassingen nog steeds onontkoombaar. Klingspor levert een ruime keuze aan producten voor handmatig schuren, op rol en in vellen, voor nat en droog schuren.

Schuurrollen

Klingspor heeft een uitgebreid assortiment aan schuurrollen die perfect zijn voor het gladmaken, reinigen en verfijnen van oppervlakken tijdens het bewerken van diverse materialen. Metaalbewerkers, spoor-wegenbouwers, aannemers, schilders en interieurbouwers kunnen terecht bij Abrado voor zowel doorlopende als schuurrollen voor het schuren uit de hand en op handmachines. Het assortiment is geschikt voor het schuren van een grote verscheidenheid aan materialen, waaronder hout, metaal en lak. Kortom, Klingspor is dé specialist als het gaat om schuurpapier, schuurrollen en andere schuuroplossingen voor de bouwsector.

Schuurstroken & Schuurvellen

Klingspor biedt niet alleen schuurpapier in verschillende uitvoeringen en kwaliteiten, maar ook andere producten zoals schuurstroken, -vellen en -schijven, schuurblokken, schuursponzen, non-woven handpads en schuurgaas. Deze producten zijn perfect voor het schuren van een grote variëteit aan materialen, van hout tot metaal en lak. Zowel professionals als doe-het-zelvers kunnen deze producten vinden op de Abrado en zijn gegarandeerd van de beste kwaliteit en perfecte schuurresultaten voor hun projecten.