Schuurhulzen

Schuurhulzen bieden vakmensen zoals jij de mogelijkheid om uiterst nauwkeurig te werken. Zelfs op de kleinste en meest lastig te bereiken oppervlakken en ongelijkmatige vormen. Met diverse beschikbare afmetingen, verschillende vormen en korrelgroftes van 40, 50, 60, 80 en 150 is er altijd wel een schuurhuls die past bij jouw klus. De robuuste verbinding tussen de schuurkorrel en de weefselonderlaag zorgt bovendien voor een opmerkelijk lange standtijd en een verbeterde materiaal afname. Dit betekent minder frequent vervangen, wat de efficiëntie verhoogt en je kosten verlaagd. Kortom allemaal voordelen om te kiezen voor de schuurcilinders van Abrado. 

34 artikelen

Pagina

34 artikelen

Pagina

De beste schuurhulzen voor jouw klus

Of je nu bezig bent met het vormgeven van hout of het bewerken van metaal, Abrado schuurhulzen passen zich naadloos aan jouw behoeften aan. Hun veelzijdigheid komt tot uiting bij gebruik met rechte slijpers of persluchtslijpers, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen. Het schuurweefsel met een stabiele onderlaag kan zware belastingen aan, en biedt een aanzienlijke materiaalverwijdering en een lange levensduur bij het bewerken van bijvoorbeeld metaal. Op Abrado.nl vind je ook speciaal ontwikkelde rubber houders voor schuurhulzen. Daarbij zijn er zowel rechte als conische houder beschikbaar in diverse afmetingen. Kies voor de schuurhulzen van Abrado voor betrouwbare prestaties en precisie, ongeacht je specialiteit in hout- of metaalbewerking.

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste schuurhuls?

Staat het gewenste type schuurhuls er niet tussen? Of heb je vragen omtrent het kiezen van de juiste schuurhuls? Neem dan contact op met een van onze schuur- en slijpspecialisten op 0521 - 515 750 of via info@werkplaatstechniek.nl.