Schuurvlies

Met onze hoogwaardige schuurvlies producten van Abrado bespaar je tijd en geld op jouw projecten. Perfect voor metaalbewerkers, aannemers, schilders, interieurbouw en meubelmakers. Of het nu gaat om het verwijderen van roest, het polijsten van metalen oppervlakken of het schuren van hout, onze schuurvlies producten bieden uitstekende resultaten. We hebben een breed scala aan schuurvlies soorten, waaronder rollen, schijven, banden en meer. Bestel nu bij Abrado en ervaar het verschil!

Populair schuurvlies materiaalSchuurvliesschijvenSchuurvliesbandenSchuurvliesrollen

172 artikelen

172 artikelen

Zacht schuren met schuurvlies producten

Bent u een metaalbewerker, aannemer, schilder, interieurbouwer of meubelmaker en bent u op zoek naar geschikt schuurgereedschap? Klingspor biedt verschillende schuurvlies producten aan voor elke stap bij de bewerking, van licht afbramen tot en met het polijsten van oppervlakken.

Schuurvlies heeft vele uitstekende eigenschappen, waardoor het belang van schuurvlies producten bij de bewerking van oppervlakken gestaag toeneemt. Zo kunnen met schuurvlies bijzonder fijne oppervlakken met een geringe ruwe diepte worden gerealiseerd door "zacht" te schuren.

Klingspor biedt verschillende soorten schuurvliesmateriaal aan, met variaties in vezelstructuur, soort en grootte van de korrel, binding en dichtheid. Hierdoor is er voor elke toepassing een geschikt schuurgereedschap beschikbaar. Er wordt een groot aantal schuurvliessoorten onderscheiden, waaronder zacht schuurvlies zonder textieldrager, schuurvlies met textieldrager, hard geperst schuurvlies en schuurvlies voor grove reiniging.

De algemene voordelen van schuurvliesmateriaal zijn onder andere de brede toepassingsmogelijkheden voor de afwerking, een bijzonder lange levensduur, een gelijkmatig oppervlaktebeeld en een goede aanpassing aan het werkstuk.

Schuurvlies producten worden gebruikt voor licht schuren en satineren, matteren en afwerken, grof reinigen en voor het verwijderen van aanloopkleuren en voorpolijsten. .

Kortom, schuurvlies producten bieden vele voordelen ten opzichte van normaal schuurpapier en zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Bekijk ons aanbod op Abrado en ontdek welk schuurvlies product geschikt is voor uw specifieke toepassing. Abrado, uw partner voor schuurvlies producten van hoge kwaliteit! .

Bij welke toepassingen wordt schuurvlies gebruikt?

Op zoek naar hoogwaardige schuurvlies producten voor verschillende toepassingen? Klingspor heeft een ruime selectie van schuurvlies producten die geschikt zijn voor verschillende toepassingen in de bouw- en metaalindustrie.

Of je nu op zoek bent naar een lichte afwerking of juist grof reinigen, Klingspor heeft de juiste schuurvlies producten voor jouw klus. Voor licht schuren en een satijnen afwerking is het SCM schuurvliesmateriaal met textieldrager de perfecte keuze, beschikbaar als banden en schijven. Voor het creëren van matte afwerkingen is het zachte en flexibele NRO 400 schuurvliesgereedschap ideaal.

Wil je coatings, roest en corrosie verwijderen, of warmtekleuringen moeiteloos laten verdwijnen? Dan raden wij de grof reinigingsvlies schuurvliesgereedschappen aan met extra open structuur en grove schuurkorrel, zoals de NCD 200. Voor het verwijderen van warmtinting en voorpolijsten zijn gereedschappen uit hard geperste vlieslagen, zoals de NUD 500, de perfecte keuze.