Quick-change schijven

Bent u op zoek naar een snelle en veilige manier om te schuren op moeilijk bereikbare plekken? Dan zijn de Quick-Change schijven van Abrado de perfecte oplossing voor u! Onze schijven zijn speciaal ontworpen om te gebruiken op perslucht- en elektrisch aangedreven machines. Met ons brede gamma aan schuurschijven en steunschijven in verschillende densiteiten is er altijd wel een schijf die past bij uw toepassing.

78 artikelen

Pagina

78 artikelen

Pagina

Ontdek de voordelen van Quick-Change schuurschijven

Onze Quick-Change schijven zijn niet alleen handig, maar bieden ook tal van voordelen. Zo zorgt de snelle en eenvoudige schijfwissel voor een aanzienlijke tijdbesparing en zijn ze niet onderhevig aan warmte. Bovendien zijn de schijven altijd gecentreerd, wat zorgt voor nauwkeurig en eenvoudig werken. Onze schijven hebben ook een hoge standtijd en zijn vormvast, waardoor ze op diverse toepassingen ingezet kunnen worden.

Of u nu werkzaam bent in de metaalbewerking, scheepsbouw, wegenbouw, schilders- of spoorbouw, onze Quick-Change schijven zijn geschikt voor diverse toepassingen. Zo kunt u onze schijven gebruiken voor metaalconstructies, luchtvaartindustrie, machinebouw, matrijzenbouw, gietstukken, container- en apparatenbouw en zelfs modelbouw.

Wilt u ook profiteren van de vele voordelen van onze Quick-Change schijven? Bekijk dan nu ons assortiment van meer dan 70 soorten schijven op onze website. Abrado is uw partner in het snel en veilig schuren!