Doorslijpen

Het doorslijpen van mineralen en metalen is een veelvoorkomende klus in de bouw. Of het nu gaat om het op maat slijpen van bestrating, het precies aanpassen van wand- of vloertegels, het werken met hard keramisch materiaal of zwaardere werkzaamheden in de wegenbouw. Bij Abrado vind je een breed assortiment diamantschijven en doorslijpschijven die elke uitdaging aankunnen. Abrado biedt de perfecte doorslijp oplossing voor elke professionele klus.

Populaire Doorslijp productenDoorslijpschijven| Diamant doorslijpschijvenDiamant Komschijven

436 artikelen

436 artikelen

Voor elke bouwlocatie het passende doorslijpgereedschap bij Abrado

Elke toepassing stelt uw gereedschap voor nieuwe uitdagingen. De keuze van het juiste gereedschap is doorslaggevend.

Het doorslijpen van minerale en metalen materialen is een van de meest voorkomende toepassingen in de bouw. Voor het op maat slijpen van bestratingstegels, nauwkeurig aanpassen van wand- of vloertegels of hard keramisch materiaal maar ook voor zwaardere werkzaamheden in de wegenbouw – Klingspor levert een breed assortiment aan diamant doorslijpschijven die elke uitdaging aan kunnen. Wat de professional ook tegenkomt, Klingspor heeft de oplossing: agressieve maar tegelijkertijd fluisterstille doorslijpschijven voor de tuin- of landschapsbouw, comfort en lange standtijd voor de wegenbouw of gereedschappen voor sanitair.

Bovendien vinden bouwprofessionals in het Klingspor assortiment een enorme keuze aan kunstharsgebonden Kronenflex® doorslijpschijven: grote doorslijpschijven voor de spoorwegbouw, bijzonder agressieve doorslijpschijven voor de bouw van rioleringen of gereedschappen voor de uitbouw binnenshuis.

De gebruiker kan altijd op één ding vertrouwen: alle Klingspor slijpgereedschappen voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen zodat de hoogste veiligheid tijdens de toepassing altijd gewaarborgd is.

Soorten doorslijp gereedschappen

Of je nu op zoek bent naar een gesegmenteerde diamant doorslijpschijf, diamant komschijf voor je haakse slijper of een grote doorslijpschijf voor een tafelmachine? Bij Abrado heb je keuze uit ruim 440 doorslijp artikelen en bieden wij voor elke toepassing een oplossing.

Gesegmenteerde diamant doorslijpschijven

Uitstekend geschikt voor universele toepassing op de bouw omdat deze gekenmerkt worden door extreme agressiviteit en een lange standtijd. De verschillende diamantsegmenten werken rustig en gestaag door alle algemeen gebruikte bouwmaterialen en zijn daarmee perfect geschikt voor de tuin- en landschapsbouw.

Diamant doorslijpschijven met gesloten rand

Wand- of vloertegels of hard keramisch materiaal heeft de neiging om aan de randen uit te breken. Dankzij de uitvoering met gesloten rand wordt uitbreken voorkomen en zijn perfect gesneden randen mogelijk. Deze diamant doorslijpschijven worden vooral aangeraden voor sanitair, dakdekkers en tegelzetters.

Vacuüm gesoldeerde diamant doorslijpschijven

Dit zijn de allrounders onder de doorslijpschijven en zijn geschikt voor alle materialen. Bij sloopwerkzaamheden, reddingswerkzaamheden maar ook bij werkzaamheden aan het eigen huis – deze schijven zijn altijd de juiste keus.

Grote doorslijpschijven voor tafelmachines

Kunstharsgebonden grote doorslijpschijven voor gebruik op verschillende tafelmachines: eenvoudig te hanteren, zorgen voor rechte snijranden en ze zijn een onmisbaar hulpmiddel voor uitbouw binnen en buiten, bijvoorbeeld bij op maat snijden van profielen.

Grote doorslijpschijven voor de spoorwegbouw

Het doorslijpen van rails vormt een bijzondere uitdaging voor zowel het gereedschap als de gebruiker. Voor deze toepassing leveren we speciale grote doorslijpschijven die weten te overtuigen door de bijzonder agressiviteit en de lange standtijd. De uitstekende prijs-prestatieverhouding van deze schijven is vooral aantrekkelijk voor bouwondernemingen in de spoorwegbouw.

Grote doorslijpschijven voor benzine doorslijpmachines

In de wegenbouw, bij sloopwerkzaamheden of bij het dekken van stalen daken – deze grote doorslijpschijven bieden extra veel stabiliteit en agressiviteit. Hierdoor wordt het hanteren van de zware apparaten aanzienlijk vereenvoudigd – het werk wordt aangenamer en veiliger.

Kunstharsgebonden doorslijpschijven voor de haakse slijpers

Kunstharsgebonden doorslijpschijven zijn op elke bouwplaats de norm. Voor het doorslijpen van bewapeningsstaal, metalen profielen, buizen en leidingen maar ook voor massief materiaal: Doorslijpschijven bieden tal van toepassingsmogelijkheden – zowel bij de skeletbouw als bij de uitbouw binnenshuis. In combinatie met zowel zwakkere als krachtige haakse slijpers zijn ze zeer efficiënt en eenvoudig te hanteren.