Schuurvliesschijven

Bent u op zoek naar hoogwaardige schuurvliesschijven voor het afwerken van staal, roestvast staal en non-ferro metalen? De schuurvlies afwerkingswielen van Klingspor bieden constante hoge prestaties en maximale veiligheid bij het afwerken van lasnaden op roestvast staal. Verkrijgbaar in vier verschillende fijnheidsgraden, van grof tot zeer fijn. Bij Abrado vindt u ook verschillende andere soorten schuurvlies schijven voor diverse toepassingen.

81 artikelen

Pagina

81 artikelen

Pagina

Ontdek de voordelen van een Schuurvliesschijf

Een schuurvliesschijf is een schuurmiddel dat bestaat uit een open, elastische structuur met schuurkorrels die volledig en gelijkmatig door het materiaal zijn verspreid. Het wordt gebruikt om oppervlakken met een lage krasdiepte en een fijne afwerking te produceren. Het schuurvlies kan worden gebruikt om een uniform en reproduceerbaar kraspatroon te produceren en heeft een lange levensduur vanwege de voortdurende afgifte van nieuwe schuurkorrels en de open structuur van het materiaal, waardoor het niet dichtslibt.

Schuurvliesschijven worden steeds belangrijker in de oppervlakteafwerking, vooral voor de werkstap "afwerking oppervlakken van roestvast staal". Klingspor biedt een uitgebreide variëteit aan producten met verschillen in vezelstructuur, korrel, binding en dichtheid, die geschikt zijn voor elke bewerkingsstap, van licht ontbramen en verwijderen van materiaal tot reinigen en het creëren van satijnglans tot het polijsten van oppervlakken.
Een voorbeeld van een specifiek product van Klingspor is de SMT 850 plus, die speciaal is ontworpen voor de afwerking van WIG-lasnaden op roestvast stalen onderdelen. Het is een combi-lamellenschijf die bestaat uit een zeer flexibele textieldrager, gecoat met aluminiumoxide, aangevuld met een vlies, waardoor zacht, maar agressief schuren mogelijk is.

Een ander product van Klingspor is de MFW 600, een hoogwaardig afwerkingswiel dat is ontworpen voor het bewerken van staal, roestvast staal en non-ferro metalen. Het product combineert constant hoge prestaties met maximale veiligheid en wordt voornamelijk gebruikt voor het afwerken van lasnaden op roestvast staal. Het product is bedoeld voor gebruik op een lasnaadslijper en wordt geleverd in vier verschillende fijnheidsgraden, variërend van grof tot zeer fijn.

De voordelen van Klingspor-producten zijn onder andere hun uitstekende kwaliteit, lange levensduur, reproduceerbare resultaten en veiligheid. De producten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van klanten in verschillende industrieën en toepassingen en bieden oplossingen voor specifieke problemen in de oppervlakteafwerking.