Koster werkplaatstechniek gaat verhuizen

Werkplaatstechniek verhuist en wordt twee keer zo groot

Per 1 juni 2022 gaan wij verhuizen naar een groter pand aan de lange baan 21 in Steenwijk. (Hemelsbreed op nog geen 50 meter van ons huidige locatie.)

Dat betekent meer winkelruimte, meer artikelen, meer voorraad & meer parkeerruimte.

We heten je van harte welkom!Open in Google Maps | Deel het nieuwe adres
Wil je op de hoogte blijven?
De komende weken zullen we op facebook updates plaatsen.


lange baan 21 steenwijk

Nieuwe showroom met 300m² aan tools & supply

De afgelopen jaren hebben wij een sterke groei doorgemaakt. We zien ook voor de komende jaren kansen om te groeien, juist in de huidige economische tijd. Consumenten en bedrijven zijn kritisch op de uitgaven die zij doen. Zij hebben meer dan ooit behoefte aan gedegen advies, goede service en snelle levering wanneer en waar zij dat willen.

Om aan deze behoefte te kunnen blijven voldoen hebben wij ervoor gekozen om te verhuizen. Ons nieuwe pand biedt zeeën aan mogelijkheden qua ruimte. Niet alleen onze showroom wordt uitgebreid tot ruim 300m², ook ons magazijn en kantoor worden qua vloeroppervlak verdubbeld. In plaats van enkel te concurreren op prijs, probeert werkplaatstechniek het verschil te maken door het aanbieden van klantgerichte productoplossingen. Dit doen we al meer dan 18 jaar met succes en resulteert in lange termijn relaties met onze klanten.

Ons uitgebreide showroom staat vol met powertools van o.a. Mafell, Makita, Milwaukee, Lamello, Fein en toebehoren van o.a. Rotec, Klingspor en BTI.

We heten je van harte welkom!
Team Werkplaatstechniek